Landskrona BoIS fortsätter att pulvrisera alla hinder som står i vägen denna säsong. Under fredagskvällen besegrades gästande Torna Hällestad med hela 8-0.

Segersiffrorna talar sitt tydliga språk, det var en randig överkörning från start till mål, och BoIS säkrade därmed sin sjätte raka seger i serien. Full pott och serieledare med betryggande avstånd ner till tvåan. Wow.

Gårdagens match på IP spelades under niomannaformer. Nya förhållanden således men detta var uppenbarligen ingenting som störde hemmalaget. Ida Nielsen verkade trivas med förutsättningarna och var den som både bröt dödläget och spädde på ledningen. 2-0 till randigt efter 20 minuter.

Även Embla Stoltz var på spelhumör. Hon skulle sätta dit trean med knappa tio kvar av första halvlek. Strax innan pausvilan utökade Emma Törnqvist ledningen, på hörna, ett resultat som stod sig halvleken ut.

Landskrona BoIS fortsatte att trumma på efter halvtidsvilan. Embla Stoltz tryckte dit 5-0 från distans och bara minuten efter var det Nathalie Olssons tur att registreras i målprotokollet.

Matchen var avgjord sedan länge och BoIS skulle spä på sin ledning vid ytterligare två tillfällen innan domaren valde att blåsa av tillställningen. Båda gångerna var Emma Törnqvist sist på bollen vilket innebar att anfallaren krönte sin insats med ett hattrick. Stort grattis.

Matchen slutade alltså hela 8-0 till Landskrona BoIS som verkligen fått en lysande start på säsongen.

Nu gäller det att bibehålla fokus och inte dra av på takten. I nästa omgång väntar en ny hemmamatch. Tabelljumbon Ljungbyhed kommer till Landskrona IP nästa fredag. Avspark 19:00 och om den omgången går det så klart att läsa på hemsidan senare i veckan.

Till damlaget och ledarstaben skickar vi ett stort grattis.