Vi söker nu en ny akademichef som kan ta ett huvudansvar för att fortsätta utveckla vår akademi och även vara loket för att skapa en attraktiv ungdomsverksamhet.

Landskrona BoIS har de senaste 3–4 åren haft en positiv utveckling totalt sätt som förening och vårt aktiva arbete med att skapa en positiv miljö i vår akademi har spelat en betydande roll. Vi vill nu fortsätta den resan, i enlighet med vår långsiktiga strategi, med en prestationsmiljö av hög klass där steget till elitfotbollen ska vara tillgängligt, nåbart och en reell möjlighet för spelarna i Landskrona BoIS Akademi. 

Arbetsuppgifter

Den här befattningen innebär ett huvudansvar för Landskrona BoIS ungdoms- och akademiverksamhet. Tjänsten innebär att säkerställa en attraktiv förening som många vill vara en aktiv del av. Tjänstens tyngdpunkt ligger på att driva en modern ungdomsverksamhet som både är tilltalande att deltaga i samt en akademi som fostrar nya randiga fotbollsstjärnor. I övrigt är nedan huvudarbetsuppgifterna.

– Leda och driva det dagliga arbetet i Landskrona BoIS ungdoms- och akademiverksamhet. Ansvara för tillsättning, rekrytering och utbildning av ledare/tjänster inom nämnda verksamheter. 

– Ansvara för att vår akademiverksamhet driver på utvecklingen för morgondagens fotbollstjärnor samt möjliggör att kvalitén är så hög att egna talanger erbjuds plats i vår seniorfotboll.

– Säkerställa en optimal drift avseende vår fotbollsverksamhet rörande plantillgång, Fogis, matchläggning etc

– Ansvara för att tilldelad budget efterföljs samt aktivt arbeta för att skapa ett positivt driftsresultat avseende ungdoms- och akademiverksamheten.

– Ansvara för planering och genomförande av vårt sociala hållbarhetsprojekt, Nattfotboll som har tyngdpunkt på barn och ungdomar i Landskrona.

– Ansvara för planering och genomförande av cupverksamhet samt övriga arrangemang som har tyngdpunkt och fokus på ungdomsfotboll.

Egenskaper och profil

Vi söker dig som har förmågan att ta ett helhetsansvar avseende vår ungdomsfotboll, och primärt har kapacitet att utveckla vår akademi. Du bör vara en hårt arbetande och tillgänglig ledare med en förmåga att identifiera utvecklingsbehov, se möjligheter samt genomföra förändringar enligt plan.

Vi tror du har en bakgrund inom idrotten, meriterande om det är fotbollsbakgrund, samt att du har ett inkluderande ledarskap och klok syn på barn- och ungdomsidrott som innebär att idrotten också skapar goda samhällsmedborgare, förutom att vi utvecklar fotbollsspelare. Det är essentiellt att du har förmågan att få barn och ungdomar samt deras föräldrar att tro på det vi vill stå för och den resa som Landskrona BoIS erbjuder.

Du ska vara strukturerad, ha god planeringsförmåga och ett stort driv att vilja vara med och utveckla vår fotbollsmiljö. 

Vi söker m.a.o. en akademichef som vill vara med och sätta Landskrona BoIS på kartan som en riktigt spännande utvecklingsmiljö där nya fotbollstjärnor tänds!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Personliga villkor enligt överenskommelse och kollektivavtal finns. Tjänsten tillsätts när vi har identifierat rätt kandidat och tillträde sker enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan till vår klubbchef Michel Ekberg via mail: michel.ekberg@landskronabois.com senast 7 juni och den adressen används med fördel också för frågor.