Landskrona BoIS sommarcamper fortsätter att locka till sig deltagare och vi ser verkligen fram emot att fylla upp Landskrona IP med fotbollstokiga killar och tjejer denna sommar.

20-22 juni med Landskrona BoIS
Mycket fotboll varvas med andra aktiviteter samt besök från spelare från herrtruppen. Samtliga deltagare får även biljett till matchen mot Örebro SK 27 juni. Den här sommarcampen vänder sig till både nybörjaren som den mer vana fotbollsspelaren. Det finns även möjlighet att lämna/hämta barnen en timme före/efter campens tider då vi har ledare på plats som tar hand om barnen. 

Kostnad 850 kr och då ingår utöver ovan, boll, vattenflaska, lunch från Erikstorp samt två mellanmål varje dag.

Anmälan till vår camp i juni sker här.

8-14 augusti tillsammans med danska Pro Defending
Pro Defending som är ett fotbollsföretag där tränarna har bakgrund som gamla elitfotbollsspelare. Upplägget är lite annorlunda jämfört med våra övriga camper då det är Pro defendings instruktörer som håller i hela campen.

Anmälan till vår camp med Pro Defending i augusti sker här.