Under fredagskvällen är det äntligen dags för BoIS damer att spela seriematch igen. Förra helgens omgång flyttades som bekant till hösten och därmed tvingades laget till ofrivillig vila.

Nu är det alltså dags igen och Landskrona BoIS, som står på full pott efter sex omgångar, reser norrut för match mot Perstorp Bälinge. Avspark 19:00.

Fredagens motståndare återfinns i mitten av tabellen och efter en entusiastisk start har det gått lite tyngre de senaste omgångarna. Två raka förluster, senast i bortamötet mot Höör, har inneburit att laget halkat efter tabellens topplag.

I de offensiva leden sticker Evelina Olofsson ut med sina fyra mål på fem matcher. Ett anfallshot som BoIS-försvaret behöver avstyra.

Landskrona BoIS reser till Ybbarps IP med gott självförtroende. Sex raka segrar gör så klart gott för den randiga själen och förhoppningen är att säkra den sjunde i morgon kväll.

Efter helgens uppehåll är det utvilade spelare som tar sig till Perstorp och vi hoppas att laget kan få utlopp för all den energi man samlat på sig sedan matchen senast, hemma mot Torna Hällestad.

Två matcher återstår av vårsäsongen, därefter väntar ett två månader långt uppehåll innan höstens spelschema tar vid. Att få avsluta med två segrar hade varit fantastiskt och vi är övertygade om att laget har alla möjligheter att lyckas med den ”perfekta våren” om de bara tar sig an matcherna med rätt inställning och attityd.

Det börjar i morgon kväll. Avspark 19:00 på Ybbars IP och vi önskar laget stort lycka till.