Landskrona BoIS kan glatt låta meddela att klubben nått en ny överenskommelse med tränarparet Billy Magnusson och Max Mölder. Det nya avtalet löper över 2024.

Duon har verkligen satt avtryck under sina år tillsammans och deras stora roll i klubbens positiva utveckling kan inte nog understrykas. Inför säsongen 2019 såg förhållandena i Landskrona BoIS betydligt sämre ut med utmaningar både sportsligt och ekonomiskt.  

Billy och Max valde att iscensätta en lokal strategi och det är just denna inslagna väg som Landskrona BoIS önskar fortsätta vandra uppför. Dessutom har Landskrona BoIS blivit synonymt med att ge unga, lovande spelare förtroende och detta är ett förhållningssätt som ska vara synonymt med den randiga identiteten.

Tränarparet har båda stora hjärtan för Landskrona BoIS, de investerar otaliga timmar i klubbens välbefinnande och kännetecknas av hårt, ödmjukt arbete. Egenskaper som Landskrona BoIS gärna förknippas med. Dessutom har de en fotbollsfilosofi som väl överensstämmer med ”Skånes Uruguayare”.

Michel Ekberg om förlängningen

Vi i klubbledning och styrelse är stolta över att idag kunna presentera en förlängning av avtalen med Billy Magnusson och Max Mölder med ytterligare 2,5 år.

Vi tror stenhårt på att långsiktighet och kontinuitet är en stark bidragande faktor till att Landskrona BoIS ska kunna vara framgångsrika framåt. Vår tränarduo har varit viktiga i resan mot att återställa vår ekonomi, skapa trygghet i klubben och de har dessutom varit starkt bidragande i byggandet av en attraktiv identitet som utvecklar fotbollsspelare.

Med rekryteringen av Erik Edman som sportchef förses vi med en bättre utgångsposition och har en spännande framtid med investeringar i Landskrona IP och vassare träningsmöjligheter. Med detta i åtanke tror vi att fortsatt kontinuitet, spetsat med Erik Edmans nya ögon, är receptet för att bygga en ännu vassare prestationsmiljö. Våra ambitioner att sträva uppåt har större möjligheter att levereras genom dagens besked.

Att ytterligare dessutom förstärka vår roll i fotbolls-Sverige som en förening där kontinuitet, tydlig strategi och långsiktighet regerar är vi övertygade om att framtiden kan bli riktigt trevlig.