Av vårsäsongen återstår det nu endast en match för våra damer. Därefter väntar ett två månader långt sommaruppehåll.

Landskrona BoIS står på full pott efter sju spelade omgångar och naturligtvis är målbilden att gå för ytterligare en trepoängare innan välförtjänt vila tar vid.

I vårens sista drabbning väntar Söderåsen på bortaplan. Avspark 17:00 på Odenvallen i morgon söndag. Detta är andra gången som lagen ställs mot varandra denna säsong. Man möttes i premiären och då vann BoIS med 3-1.

Därefter har Söderåsen repat sig ordentligt och inför matchen har laget skrapat ihop 16 poäng. Dock med en match mer spelad. Länge såg det ut som att bataljen skulle vara en regelrätt seriefinal men Söderåsen förlorade i den senaste omgången, hemma mot Höör som därmed passerade laget i tabellen.

Det ryms dock gott om kapacitet i Söderåsen och det finns många spelare som BoIS måste hantera med stor vaksamhet. Inte minst hela seriens skytteligaledare Ida Malm. Elva mål på åtta matcher är imponerande siffror. Även Sanna Nyborgs nio mål på fem matcher är ruggigt starkt och vi hoppas att BoIS-försvaret har gjort hemläxan och ser till att avväpna Söderåsens offensiva krafter.

Oavsett söndagens utgång har våra töser svarat för en mäkta imponerande insats under våren. Laget kommer fira sommar som serieledare och är verkligen förtjänta av den tabellplaceringen. Samtidigt tillhör det inte vanligheterna att förses med möjligheten att stå på full pott och vi hoppas så klart att laget tar tillvara på tillfället.

Avspark 17:00 på Odenvallen och vi önskar laget och ledarna stort lycka till.