Landskrona BoIS avslutade vårsäsongen med en ny skön trepoängare. Segern innebär att laget kammat hem 24 poäng av 24 möjliga vilket är helt makalöst.

”Den perfekta våren” är därmed ett faktum och det är bara att gratulera alla inblandade.

Vårens sista match spelades borta mot Söderåsen, som låg trea inför omgången. Efter en mållös förstahalvlek lyckades BoIS få håll på motståndet efter paus. Innan slutsignalen spädde laget dessutom på sin ledning och fastställde därmed slutresultatet.

Söderåsen är ett kompetent gäng och den första halvleken var av det jämnare slaget. Mycket kamp och vilja präglade innehållet och inget av lagen lyckades förvalta de målchanser som uppstod.

Efter halvtidsvilan fick BoIS ändå fatt i taktpinnen. 20 minuter in i vårens sista halvlek kom också ledningsmålet. Embla Stoltz höll sig framme och gjorde därmed sitt sjätte mål för säsongen.

Med några fåtal minuter kvar av matchen skulle Azra Caljakovic utöka den randiga ledningen och samtidigt sätta punkt för tillställningen.

Matchen slutade således 2-0 till Landskrona BoIS som nu leder serien med bred marginal. Med en match mindre spelad har randigt sju poäng ner till tvåan Höör och åtta till Söderåsen samt Askeröd.

Dessutom har våra töser gjort 50 mål framåt och bara släppt in två baljor i egen kasse. Statistik som verkligen skvallrar om den sagolika våren.

Nu är det två månader till nästa drabbning. BoIS fortsätter att träna ett par veckor till och går sedan på välförtjänt sommaruppehåll.

Vi tackar för underhållningen och ser redan fram emot höstens alla matcher.