I morgon kväll är det dags för Landskrona BoIS att äntra årets DM-upplaga. I den första slutspelsomgången i ”Slaget om Skåne” möter randigt Åstorps FF.

Avspark 19:00 hemma på Landskrona IP. Fri entré för alla som önskar åskåda.

I seriesammanhang tillhör Åstorp division 3. Laget är nykomlingar inför säsongen och står på 14 poäng efter elva spelade omgångar. En skörd som innebär negativ kvalplats.

Laget är ofta involverade i rätt målsnåla historier. Framåt har laget registrerats för tolv målnoteringar och i egen kasse har man släppt in lika många mål.

I de offensiva leden är Daniel Kivisaar den som utmärkt sig allra mest. Fyra mål har kommit från hans bössa så där måste BoIS-försvaret hålla ett vakande öga.

Randigt går så klart in i matchen med ambitionen att avancera. Vi vill vinna hela turneringen och tar den således på stort allvar.

Eftersom laget spelar match redan på fredag kommer samtliga i truppen att ges speltid under de kommande två matcherna. I DM är endast 16 spelare tillåtna och följande spelare är uttagna:

Svante Hildeman, Johan Rapp, Viktor Wihlstrand, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Ousmane Diawara, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Jesper Strid, Filip Ottosson, Emil Jönsson, Camil Jebara, Allen Smajic, Viktor Ekblom, Elis Brandqvist, Isak Sjögren.

Avspark 19:00 som sagt, matchen spelas inne på A-plan och det är fri entré till denna skånska drabbning. Sittplatsläktaren är öppen och vi serverar kaffe och lättare tilltug.

Varmt välkomna i afton!