Landskrona BoIS tog sig vidare i DM efter att ha hemmabesegrat Åstorps FF med 1-0 under onsdagskvällen. Viktor Ekblom gjorde det randiga målet, på nick i första halvlek efter fin framspelning av Filip Ottosson.

Våra ränder nådde inga högre höjder denna afton och det fanns en hel del i övrigt att önska av prestationen i stort. Visst borde BoIS gjort ytterligare mål i första halvlek och därigenom dödat den lilla spänning som uppstod i slutet men skärpan saknades.

Åstorp ska ha en eloge för sättet de genomförde matchen och det stora glädjeämnet för BoIS del är att laget ändå avancerade i turneringen.

Vi återkommer med ytterligare information om kommande motstånd och datum.

Billy Magnusson om den mindre lyckade prestationen

Vi kommer inte upp i normal standard, alldeles för många enkla misstag och då blir det heller ingen rytm, All respekt åt Åstorp som både kämpade och uppträdde organiserat.

Vi bygger upp oss och vill bibehålla det, vi vill försöka sprida ut speltiden. I stället för att spela elva mot elva på träning kan det vara bra att göra det här. Speciellt med tanke på att vi möter Värnamo redan på fredag.