Landskrona BoIS är väldigt glada över att ha träffat ett avtal med Sam Hegdal som sträcker sig över 2025.

Den unga begåvningen anslöt från IF Lödde inför säsongen och har redan utmärkt sig så pass mycket att han nu ges möjlighet att kliva in i herrlagets miljö.

Sam är en offensiv mittfältare som är trygg med boll, besitter god speluppfattning och en väldigt funktionell teknik. Egenskaper som passar väl in i BoIS spelsätt.

Talangen har redan tränat med herrlaget en del under våren och har också spelat i både träningsmatcher samt i U21-serien. På så vis har han redan bekantat med sin nya omgivning och att nu ta nästa steg känns både naturligt och roligt.  

Familjen har också en stark randig koppling då pappa Jörgen Hegdal representerat Landskrona BoIS vid över 200 tillfällen under perioden 1988-1996. Att sonen nu för arvet vidare värmer självfallet lite extra och vi hoppas att Sam ska sätta samma fina avtryck som Jörgen.

Billy har haft förmånen att spela tillsammans med Hegdal Sr och ser nu fram emot att arbeta med Sam.

Han kom till klubben för ett halvår sedan och har varit med oss från och till under vintern och våren. Vi har velat ha med honom så mycket som möjligt och vi gillar verkligen det han visat upp hittills.

Sam är väldigt driven, duktig med boll och har förutsättningar att nå långt med sin fotboll. En teknisk, smart spelare med stor spelförståelse.

Han passar utmärkt in i vårt sätt att spela fotboll samt i vår linje att utveckla både bra spelare och människor.

Vi önskar Sam lycka till i den seniora randiga matchtröjan.