Landskrona BoIS och Nikola Ladan har nått en överenskommelse som innebär att mittfältaren avbryter avtalet i förtid.

Nikola anslöt från GAIS inför säsongen. Utanför plan har mittfältaren varit en väldig uppskattad lagkamrat som drivit på gruppen med stor entusiasm. Innanför kritan har det däremot inte riktigt lossnat och av den anledningen väljer nu parterna att gå skilda vägar.

Vi skrev ett tvåårsavtal med möjlighet att utvärdera efter ett år och givet situationen har detta arbete, i samtal med Niko, pågått kontinuerligt. Vi har nu gemensamt kommit fram till att denna lösning gynnar båda parter bäst.

Billy om det avbrutna samarbetet

Jag vill börja med att tacka Nikola för sättet han satt en professionell kultur i omklädningsrummet. Han har varit en viktig förebild i arbetet med att förbereda sig inför och under dagar med två träningar.

Våra yngre spelare har haft stor nytta av att Nikola tagit ansvar i de här bitarna.

Givet den uteblivna speltiden, som till syvende sist ändå är det centrala, har vi gjort bedömningen att nu avsluta relationen och det är så klart alltid olyckligt när saker inte faller ut i den riktning man önskat.

Vi har hela tiden haft ett gott samtalsklimat och gemensamt kommit överens om att det bästa är att redan nu gå åt olika håll istället för att skjuta på beslutet till hösten.

Nikola har präglat vår omgivning på ett positivt sätt och jag önskar honom lycka till med framtida utmaningar. 

Nikola om tiden i Landskrona BoIS och om vad som föranledde beslutet.

Jag har haft en fin tid i Landskrona och bortsett från speltiden har jag trivts väldigt bra. Jag vill tacka alla mina lagkamrater, det är goa gubbar allihop, och så klart alla runt klubben.  

Det är avsaknaden av speltid som gör att jag känner för att röra på mig, någonstans behöver jag den och därför är detta rätt beslut.

Landskrona BoIS tackar Nikola för tiden i randigt och önskar honom lycka till med framtida förehavanden.