Landskrona BoIS och Thomas Kozma har kommit överens om att förlänga avtalet sinsemellan. Målvaktstränaren stannar därmed kvar i randigt även över 2023.

Kozma anslöt inför den här säsongen och har gjort ett väldigt starkt avtryck under sin relativt korta sejour i klubben. Tillsammans med Amr Kaddoura, Hampus Pauli och Svante Hildeman har det skapats en dynamisk miljö kring denna viktiga position som vi nu vill fortsätta utveckla.

Thomas själv om förlängningen

Det känns exakt lika bra som det gjorde när jag undertecknade första gången. Då var det alldeles fantastiskt och det är det fortfarande.

Jag arbetar med en otroligt rolig trio som verkligen sporrar varandra. De är som svampar när det kommer till att ta till sig instruktioner så det ska bli inspirerande att fortsätta arbeta med dem.

Jag trivs väldig bra med övriga i ledarstaben som alla håller hög klass inom sina respektive områden. Det är otroligt utvecklande att få ingå i den gruppen.

Vidare är det en ära att vara en del av Landskrona BoIS. Det finns en stolt och stark historik, vilket vi exempelvis fick ta del av mot Örebro då cupguldet från 1972 hedrades. Väldigt häftigt att få arbeta i en sådan miljö.

Billy Magnusson om att Thomas fortsätter i randigt.

Kozma har kommit in mycket bra i gruppen och har gjort ett väldig gott arbete med målvakterna. Samtliga har sett bra ut under året och Kozma, tillsammans med trion burväktare, har alla varit bidragande till den utvecklingen.

Vi eftersträvar kontinuitet och sett ur den aspekten är de så klart väldigt kul att Kozma fortsätter även nästa säsong, minst.