I morgon kväll är det äntligen dags för hemmamatch igen. Landskrona BoIS tar sig an serieledande Halmstads BK i ett riktigt klassikermöte. Avspark 19:05.

Randigt jagar sin tredje raka seger i Superettan och den tionde i följd som obesegrad. Det kommer dock grävs en helgjuten insats från samtliga involverade då det är tabellettan som gästar Skåne.

Halmstad trillade ur Allsvenskan inför säsongen, efter en snöplig kvalförlust, och börjar nu alltså om i landets näst högsta serie. En missräkning klubben till synes hanterat väldigt väl med tanke på att man alltså leder serien.

HBK står på 26 poäng efter tolv spelade matcher och innehar pole position, två poäng ovanför Brage och Utsikten. Åtta segrar, två kryss och två förluster är imponerande.

Framåt är det Alexander Johansson och Joseph Baffo som levererat bäst med fem mål vardera.

Även Bollklubben från Halland hade en lång förlustfri svit men i omstarten av Superettan förlorade laget snöpligt hemma mot Trelleborg. I den senaste omgången studsade laget dock tillbaka genom att besegra Jönköpings Södra med solida 3-0.

Landskrona BoIS har inlett höstsäsongen på bästa tänkbara sätt med två raka segrar. Först slogs Örebro tillbaka hemma på IP och nu senast, borta mot Dalkurd, vann randigt med 1-0.

Med nya färska poäng in på kontot har laget börjat en resa uppåt i tabellen och vid seger mot Halmstad har man plötsligt rejäl tätkänning.

BoIS har en knivskarp konkurrenssituation på samtliga positioner. Philip Andersson är avstängd, Linus Olsson och Alexander Tkacz skadade och Allen Smajic sjuk. Övriga är tillgängliga för spel. Bland de som tagits ut noterar vi att Emil Lindman gör sitt första framträdande i BoIS-tröjan.

Följande spelare har tagits ut:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Edvin Dahlqvist, Robin Dzabic, Melker Heier, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Filip Ottosson, Emil Jönsson, Camil Jebara, Viktor Ekblom, Emil Lindman och Jacob Blixt.

Matchen startar 19:05 och vi hoppas att våra fantastiska BoIS-supportrar nu tar sig upp till Landskrona IP för att stötta våra ränder. Vi upplever ett starkt tryck på biljettsiffran och går därför för årets bästa publiksiffra.

16:00 öppnar vi upp medlemstältet och shopen. Tema grisfest med massa roliga saker innanför plastväggarna.

Införskaffa biljetter här

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/51?S=0