Efter tio raka matcher utan förlust och tre segrar i följd gick Landskrona BoIS på en rejäl nit uppe i Västerås. Hemmalaget var det bättre laget och vann med klara 3-0 på Iver Arena.

Våra randiga pågar har verkligen glatt oss med stark karaktär och bra spel efter sommaruppehållet. Uppe på konstgräset i Västerås kom laget inte upp i den standarden vi vant oss vid samtidigt som VSK gjorde en mycket stark insats.

I den första akten skapade hemmalaget en rad bra målchanser. Amr Kaddoura gjorde en fantastisk halvlek och höll BoIS kvar i matchen. Dessvärre skulle han släppa in ett mål, på hörna där målspottaren Viktor Granath höll sig framme med pannan.

Efter paus försökte gästerna ta sig in i matchen men ett olyckligt självmål, ånyo på hörna, grusade den forceringen.

Inte blev det bättre av att Filip Ottosson visades ut efter två gula kort.

Landskrona fortsatte att arbeta med att komma in i matchen men detta var inte BoIS eftermiddag. Västerås skulle göra ytterligare ett mål och fastställde därmed slutresultatet.

En eftermiddag vi gärna lägger åt handlingarna. Att det kommer lite sämre insatser är naturligt och nu ämnar vi använda den som bränsle inför den kommande omgången hemma på Landskrona IP.

Då väntar Östersunds FK och nu är ambitionen så klart att påbörja en ny förlustfri svit.

Vi hoppas på samma fina support som senast och hoppas att våra randiga supportrar ånyo tar sig till IP för att hjälpa laget knipa nya poäng.

Billy Magnusson om matchen på Iver Arena

Vi såg lite tyngre ut jämfört med tidigare matcher. Kanske att vi tömt oss efter en period med många matcher.

I andra halvlek såg vi mer strukturerade ut och jag är väldigt glad över att vi gick för det trots motgångarna i matchen. Det tyder på en stark moral i laget.

Härnäst är det alltså Öresunds FK på Landskrona IP. Avspark 15:00 på lördag och biljetter införskaffas här:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/52?S=0