I morgon är det dags för ny omgång, den 15 i ordningen, för Landskrona BoIS och våra randiga pågar lär vara gruvligt sugna på revansch efter förlusten senast.

Denna gång är det hemmamatch som gäller och vi gästas av Östersunds FK. Avspark 15:00. En inte helt okontroversiell klubb vars resa de senaste åren väckt en hel del uppmärksamhet, både positiv och negativ.

Inför i år trillade laget ur Allsvenskan och efter 14 omgångar i Superettan ser det inte ut som att laget kommer studsa tillbaka per omgående. ÖFK innehar nämligen jumboplatsen med sju inspelade poäng.

Så klart en skral poängskörd för Magnus Powells mannar och det är framför allt i de offensiva leden som det brustit hittills. Nio mål framåt och ingen spelare som gjort fler än ett mål.

Östersund kommer från en bra prestation i hemmamötet mot Öster. Matchen slutade 1–1.

På frånvarokontot hittas Ziad Ghanoum som är avstängd.

Laget har också förstärkt nu under transferfönstret med Kristian Novak. En mittback från Norge som anlänt från FK Jerv men om han gör debut redan i helgen låter vi vara osagt.

För BoIS handlar det om att studsa tillbaka efter förlusten mot Västerås. Det har sett mycket lovande ut i övrigt och vi hoppas att matchen mest var ett olycksfall i arbetet.

Upp till positiv kvalplats är det bara fem poäng och det finn således all anledning att fortsätta våga tro på det.

Näst intill samtliga spelare är tillgängliga. Bara Viktor Ekblom återfinns på skadelistan men han är bara dagar från att vara disponibel. Dessutom är Filip Ottosson avstängd efter utvisningen senast.

Följande spelare är uttagna till ÖFK-matchen:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Linus Olsson, Melker Heier, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Camil Jebara, Emil Lindman, Jacob Blixt.

Detta är den sista matchen innan serien vänder och BoIS är verkligen med i racet. Ny seger och man tar ett stort kliv upp i tabellen.

Som alltid är hemmasupporten en oerhört viktig faktor och vi hoppas att många tar sig till Landskrona IP i morgon eftermiddag för att ge laget en välbehövlig push.

Tillsammans med Cityidrott är det hoppborgar och ansiktsmålning för de yngre och medlemstältet håller öppet från 13:00. Bibimbap serveras tillsammans med ett brett utbud av svalkande dryckesalternativ.

Biljetter:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/52?S=0

Vi hälsar er randigt välkomna till IP i morgon!