I morgon kväll är det dags för ny omgång i Superettan. Serien vänder och vi går således in på den andra halvan. Den del då allt ska avgöras.

Härnäst väntar serieledande Halmstad på bortaplan. En inspirerande uppgift som vi ska försöka bemästra. Avspark 20:00.

Anledningen till den anmärkningsvärda matchstarten är att Örjans Vall fyller 100 år. Ett jubileum som kommer att uppmärksammas inför matchen.

Det var bara några veckor sedan vi möttes på Landskrona IP. En volatil historia som slutade med årets kanske skönaste seger. Underläge i paus vändes till seger, efter mål av Ousmane Diawara och Filip Ottosson, och inför säsongens klart bästa publiksiffra hade vi ett härligt randigt firande.

Den matchen tillhör det förgångna och Halmstad har reagerat mycket positivt efter den besvikelsen. Två raka segrar, först hemma mot Utsikten och senast i seriefinalen borta mot Brage, gör att laget leder serien med trivsam marginal. Ett fint utgångsläge för favoriten nu när det alltså vänder.

BoIS har inte haft samma poängmässiga lycka. Senast lämnade laget Landskrona IP med delad pott mot Östersund, surt med tanke på insatsen och antalet skapade målchanser men vi kanaliserar den besvikelsen till Halmstad i morgon.

I BoIS-truppen saknas avstängde Melker Heier. På skadelistan återfinns i övrigt inga spelare. Viktor Ekblom är inte med då han alltså flyger till Italien på måndag för att påbörja ett nytt fotbollsäventyr i Verona. På pluskontot har vi Filip Ottosson som är tillbaka från sin avstängning.

Matchtrupp: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Linus Olsson, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Filip Ottosson, Camil Jebara, Emil Lindman, Jacob Blixt.

Det förväntas resa upp ett helt koppel med randiga supportrar och tillsammans går vi för att förstöra morgondagens jubileumsfest och därmed ta med oss tre sköna poäng hem till Landskrona igen.

Avspark 20:00.

Forza randigt!!