Matcherna duggar för tillfället tätt i La La-Land. Redan i morgon kväll är det dags för våra ränder att spela ny omgång, denna gång hemma på Landskrona IP, och för motståndet svarar Skövde AIK.

Avspark 19:00 och biljetter införskaffas via länken:

landskronabois.se/biljett

SAIK är nykomlingen inför säsongen och har gjort ett väldigt imponerande debutår i Superettan. Inför matchen innehar laget sjundeplatsen med 26 inspelade poäng. Fem fler än Landskrona BoIS.

Vårmötet laget emellan slutade med Skövdeseger så det finns gott om revansch att utkräva. Laget har en väldigt karakteristisk spelstil som präglas av hårt jobb och stort fokus på fasta situationer. Hörnor, frisparkar och långa inkast är verktyg som Skövde dragit stor nytta av under säsongen.

Helt okontroversiellt har det inte varit då den effektiva speltiden ofta är mycket kortare än snittet men det gäller att inte fastna i fällan och bli frustrerad av tiden det kan ta.

I den senaste matchen, hemma på Södermalms IP, spelade laget 1-1 mot Brommapojkarna.

Framåt har lånet från Elfsborg, Jack Cooper-Love gjort stor succé. Hela tolv mål har han hunnit med och den målskörden innebär ensam skytteligaledning. En spelare att verkligen hålla under uppsikt.

För BoIS del har man nu omvandlat gårdagens sura avslutning till revanschlusta. Prestationen mot HBK placerar vi under kategorin ”årets bästa” och med samma frenesi och finess hoppas vi att samtliga poäng stannar på Landskrona IP.

Ånyo är stora delar av truppen tillgänglig. Bara Jacob Blixt och Allen Smajic saknas, på grund av sjukdom och landslagsuppdrag. Melker Heier är dessutom tillbaka efter sin avstängning.

Truppen:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Linus Olsson, Melker Heier, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Filip Ottosson, Camil Jebara, Emil Lindman.

Billy om matchen och motståndet

Skövde är ett hårt arbetande och välorganiserat lag. De är duktiga på fasta situationer, inte minst de långa inkasten. Det är svårt att helt undvika sådana situationer så det är viktigt att vi är påkopplade och på så vis hanterar det.

I övrigt är det upp till oss att både vara intensiva i vår press samt vinna duellspelet. Vi behöver flytta boll och hela tiden ta initiativ. Vi ska bygga vidare på mycket av det vi gjorde senast mot Halmstad.

Avspark 19:00 på Landskrona IP och vi hälsar alla randiga varmt välkomna.