Ny Superettan-omgång redan i morgon. Landskrona BoIS har begett sig till Norrland för match mot Östersunds FK. Avspark 13:00 på Jämtkraft Arena.

Randigt har skakat av sig besvikelsen efter matchen mot Skövde och siktet är fullt ut inställt på ÖFK. Dessutom finns där visst revansch att utkräva efter krysset lagen emellan för ett par veckor sedan.

Även ÖFK kommer från en tomhänt omgång. På Domnarvsvallen i Borlänge kammade laget noll efter ett sent Brage-avgörande.

Östersund är fortfarande tabelljumbo med nio inspelade poäng och det är klart att laget är i skriande behov av utdelning.   

Det första mötet mellan BoIS och ÖFK slutade 1-1. Randigt hade stort övertag men gästerna tog ledningen och arbetade hårt i försvarsspelet. BoIS fick in en kvittering men lyckades inte forcera in ett segermål. Förhoppningsvis går det bättre i morgon.

Hur läget ser ut i Magnus Powells gäng har vi ingen större koll på men Felix Hörberg har lämnat den nordligaste klubben till förmån för den sydligaste. Numera är det alltså Trelleborgs FF som gäller.

Vidare har det skett en hel del ruljangs i laget med spelare både in och ut. Återstår att se ifall dessa förändringar resulterar i bättre poängskörd under hösten.

Landskrona påbörjade resan mot Östersund redan i fredags morse och laget har en stor delegation med sig. Därför presenteras ingen trupp i den här inför-artikeln.

Vi ser fram emot att matchen och hoppas att den blir startskottet på en riktigt rolig höst.