Efter ett litet längre uppehåll, med betoning på litet, är det i morgon dags för ny omgång i Superettan. Landskrona BoIS är fortsatt på bortaplan, denna gång i Borlänge, för att mäta krafterna med serietvåan IK Brage. Avspark 19:00 på Domnarvsvallen.  

Morgondagens kombattant har hittills haft en mycket stark säsong. Efter 18 spelade kamper står laget på 33 inspelade poäng vilket alltså är tillräckligt för direktinträde till den allsvenska salongen.

I den senaste omgången spelade Brage 2-2 med Norrby på Borås Arena.

Framåt har Niklas Söderberg firat störst framgång med sju målnoteringar. Han gjorde också ett av målen i den senaste matchen.

I övrigt är laget starka försvarsmässigt med 18 insläppta på lika många matcher. Defensiven är också den stora anledningen till den framskjutna placeringen.

Vårmötet lagen emellan slutade 1-1 efter en stark BoIS-prestation. I morgon på konstgräset i Borlänge är målsättningen att randigt kommer upp i samma nivå och att poängen därmed följer med hem till Landskrona.

Efter en knackig period hoppas vi att BoIS nu mobiliserat om ordentligt. Brage borta tillhör en av säsongens tuffare uppgifter men lyckas laget sätta matchplanen är ingenting i den här serien omöjligt.  

Landskrona tvingas undvara Adam Egnell som är avstängd. I övrigt är många spelare tillbaka efter förra veckans sjukdomsutbrott. BoIS reste till Dalarna under morgonen och har över ett dygn på sig för acklimatisering.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Linus Olsson, Melker Heier, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Jesper Strid, Filip Ottosson, Emil Jönsson, Camil Jebara, Emil Lindman.  

Avspark 19:00 på Domnarvsvallen och matchen går att se på Discovery+