Under lördagseftermiddagen delade Landskrona BoIS och Jönköpings Södra på poängen. Matchen slutade 1-1 och Camil Jebara gjorde mål för andra matchen i följd.

Detta var en jämn batalj med visst BoIS-övertag i första halvlek och visst övertag J-södra efter paus. Randigt skapade ett bra läge redan efter en halv minut, Melker Heier vrickade sig till ett bra skottläge en bit in i straffområdet men målvakten lyckades rädda.

Samme Heier revs ner i straffområdet efter en kvart, en situation som såg misstänkt ut, men domaren valde att fria.

Efter en halvtimme spräcktes dödläget. Erik Pärsson vände upp och serverade läckert den framrusande Camil Jebara. Ytteranfallaren avslutade kliniskt och gjorde därmed sitt första mål hemma på Landskrona IP. Stort grattis.

Därefter hade randigt en stark period med bud på ytterligare mål. Erik Pärsson var involverad i ytterligare en straffsituation men domaren valde återigen att låta spelet fortsätta.

Resultatet stod sig halvleken ut.

Publiken hann knapp återvända till sina platser innan kvitteringen kom efter paus. Ett avslut som rann igenom ett gäng spelare och hittade in vid Amr Kaddouras främre stolpe.

Därefter hade gästerna en stark period med en handfull distansavslut som BoIS hade bra koll på bortsett från ett tillfälle då skottet tog i utsidan av stolpen.

Även hemmalaget fick till ett gäng möjligheter men inget av lagen lyckades förvalta tillfällena.

Matchen slutade således ett lika och naturligtvis hade vi hoppats på samtliga poäng inför matchen. Vi tar dock med oss pinnen in i den avslutande tredjedelen av säsongen. Tio matcher återstår, sex av dessa hemma på Landskrona IP så vi har gott om spänning kvar att leverera.

Stort tack till alla er som gästade IP denna eftermiddag. Mycket uppskattad support. Redan nästa helg är det dags för ny himmamatch i Skånederbyt mot Trelleborgs FF. En ny viktig batalj som vi avhandlar i nästa vecka. Dessutom ska BoIS spela DM-kvartsfinal mot Ariana.

Foto
  • Bildbyrån