I eftermiddag vankas det äntligen höstomstart för våra damer. Laget reser mot Lund för att där mäta krafterna med Teknologkårens IF. Avspark 16:30 på Smörlyckans IP. Matchen kommer spelas 9 vs 9.

Efter WO-segern senast hemma mot Stattena IF har segersviten nu förlängts till nio matcher. Ner till serietvåan Höör är det nu hela tio poäng så seriesegern kryper allt närmre. Än så länge är inget klart och vi tar oss an varje omgång med stor noggrannhet.

Teknologkåren ligger sjua i tabellen med elva inspelade poäng på åtta matcher. Senast laget spelade seriematch var den 5 juni, förlust borta mot Stattena. Med tanke på hur mycket tid som runnit sedan dess finns det inget av värde att hämta från den insatsen.

Framåt leder Julia Landberg och Ylva Keisu den interna skytteligan med tre mål vardera. I övrigt är det ett lag vars matcher är relativt målsnåla, i alla fall jämfört med övriga seriekollegor. Tolv mål framåt och tolv mål bakåt.

För Landskrona BoIS handlar det som vanligt om att fokusera på den egna prestationen. Vi ser fram emot att se våra ränder i match igen och hoppas att laget reser hem till Landskrona med tre nya färska pinnar.

Avspark 16:30 alltså och vi önskar våra BoIS-töser stort lycka till