I morgon fredag är det dags för damernas första himmamatch denna höst. Den tilltänkta efterårspremiären ställdes in då Stattena lämnade WO men i morgon hoppas vi på matchstart.

Landskrona gästas av Askeröds IF, avspark 19:00 på IP.

AIF ligger fyra i tabellen med 16 inspelade poäng på tio matcher. Laget förlorade med uddamålet i senaste omgången hemma mot Höör. En match som slutade 3–2 till gästerna.

Morgondagens motståndare är ett lag vars matcher ofta tillhör det målrikare slaget. 38 baljor framåt och 32 bakåt säger det mesta så det kommer säkerligen att bli en underhållande match på IP i morgon kväll.

Av de 38 gjorda målen har tre spelare stått för 29 av dem. Matilda Persson, Wilma Olsson och Thea Sjöholm Persson har noterats för 10, 10 och 9 mål hittills. En anfallstrio som måste hållas under stor uppsikt.

Landskrona BoIS kommer till matchen med tio raka segrar och överlägsen serieledning. Den senaste insatsen, 9-0-segern borta mot Teknologkåren, var väldigt stabil. Vår aptit på ytterligare poäng är fortfarande mycket stor så det är med respekt och noggrannhet vi ämnar sätta tänderna i matchen.

Dessutom hoppas vi på starkt randigt hemmastöd.

Avspark 19:00 på Landskrona IP alltså, varmt välkomna.