Landskrona BoIS besegrade Ariana FC med stabila 5-0 i gårdagens DM-match på Hyllie IP. Randigt tog ledningen redan efter fyra minuter, genom Robin Dzabic, och hade god kontroll på handlingen matchen igenom.

I paus stod det 2-0 till randigt, Jacob Blixt spädde på ledningen i slutet på halvleken, och BoIS gick in i halvtidsvilan efter en stabil inledande akt.

Den avslutande halvleken präglades av att gästerna i större utsträckning bevakade sin ledning och därmed tillät Ariana att ha större bollinnehav. En framgångsrik strategi eftersom det var BoIS som gjorde målen.

Emil Jönsson utökade tio minuter in i andra halvlek, Linus Olsson satte fyran med tio minuter kvar av ordinarie matchtid och i matchens slutskede fastställde Albin Linnér slutresultatet.

Vi konstaterar att det blev en komfortabel BoIS-seger och sådana är alltid härliga att uppleva. Att besegra ett Ariana fullsprängt av självförtroende gläder och segern innebär att Landskrona avancerar i DM-slutspelet.

Vi tackar motståndarna för matchen och skickar ett särdeles tack till alla randiga som närvarade på Hyllie IP under gårdagen.

Nu laddar vi om inför lördagens Skånederby mot Trelleborgs FF. Biljetter till denna match inhandlas via länken nedan:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/55?S=0