Vi kan glädjande informera att Landskrona BoIS och Camil Jebara kommit överens om en avtalsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till 2025-12-31.

Camil är ett av årets stora utropstecken den här säsongen och under hösten har han verkligen exploderat. Ynglingen, född 2003, har krönt finfina prestationer med sina två första Superettan-mål och hans prestationer har gett honom en given plats i startelvan de senaste omgångarna.  

Sportchef Erik Edman är väldigt nöjd med påskriften

Camil har haft en enorm utveckling de senaste månaderna och besitter egenskaper som jag vågar påstå är unika i svensk elitfotboll. Hans förmåga att utföra många högintensiva löpningar varje match är en spännande spetsegenskap och att han dessutom börjat producera poäng framåt gör honom till en mycket intressant spelare.

Camil Jebara om det nya avtalet

Det känns fantastiskt bra. Jag uppskattar klubben jättemycket så för min del är det bara att fortsätta köra hårt och därmed visa att man är värd förlängningen.

Jag har en jättebra relation med Billy och Max och är väldigt tacksam för förtroendet som de gett mig. Jag hade det lite tuffare i början av säsongen i hård konkurrensen med kämpade på och försökte visa på träningarna att jag ville vara med och bidra till laget. När jag väl fick chansen känner jag att det rullat på så det är bara att fortsätta träna hårt och ta vara på möjligheterna.  

Mot nya BoIS-mål- och segrar!