I morgon kväll är det DM-kvartsfinal då Landskrona BoIS möter Hässleholms IF hemma på IP. Avspark 19:00 på konstgräset.

Randigt befinner sig i en väldigt intensiv period bestående av många matcher och av den anledningen kommer laget ställa upp med ett U19-laget. Från A-laget kommer William Ondrejka och Sam Hegdal vara med.

HIF spelar normalt sett i division 2 och ligger för närvarande tvåa i tabellen, fyra poäng efter serieledarna Ariana. Det är ett målglatt lag som BoIS ställs mot så det vill till att försvarsspelet är välinoljat. Theo Ekström heter lagets interna skytteligaledare. Han har gjort tolv mål på 17 matcher så det blir en inspirerande uppgift att tampas med.

I den senaste seriematchen besegrade Hässleholm Högsby IK hemma på Österås med 2-0. Ovan nämnde Ekström gjorde ett av målen.

I DM-åttondelen slog man Kvarnby med 2-0.

BoIS går självfallet in i matchen med ambitionen att ta sig till semifinal. Vi ser med stor tillförsikt fram emot utmaningen och hoppas att vårt talangfulla lag ska bemästra uppgiften med bravur.  

Truppen: Kevin Kingsmark, Anri Mara, Lauras Bolther, Isak Sjögren, William Ondrejka, Wilmer Blucher, Måns Weibull, Sam Hegdal, Tim Bylund, Almedin Omeragic, Mallek Shraim, Milton Olin, Xavier Odhiambo, Felipe Marfull, Christian Stark och Ayham Abdullah.  

Avspark 19:00 och vi hälsar er välkomna till Landskrona IP i morgon kväll.