I U21-serien svarade BoIS för en stark insats i hemmamötet mot Mjällby. Landskrona vann med 3-0 efter två mål av Linus Olsson och ett av Emil Lindman.

Ett starkt MAIF kom till IP under tisdagseftermiddagen men BoIS hanterade uppgiften med bravur och var det klart bättre laget matchen igenom.

När Linus Olsson utnyttjade lite baluns i straffområdet hade hemmalaget redan vaskat fram ett gäng målchanser.

Resultatet stod sig halvleken ut.

I andra spädde Olsson på genom att göra sitt andra för dagen och med 20 minuter kvar att spela drämde Emil Lindman till på halvvolley, strax utanför straffområdet, och bollen gick i mål via touch på en MAIF-spelare.

Innan domaren blåste av matchen hann Svane Hildeman med en vacker straffräddning och målvakten säkerställde därmed att nollan förblev intakt.

3-0 efter en prestation som Max Mölder var mycket tillfreds med.

Amar Eminovic visade upp sig och spelade 70 minuter i matchen. Den offensiva kraften imponerade och Mölder gillade vad han såg.

Inte minst med tanke på förutsättningarna, att han gick upp 04:00 i morse för att komma till Landskrona. Han gjorde en bra insats och vi är glada över att ha fått se honom i vår randiga omgivning.

Av U21-serien återstår det nu två matcher för Landskrona BoIS. Härnäst väntar IFK Värnamo på bortaplan. Den matchen spelas den 13 september med avsparkstid 17:00.