I morgon kväll dukar vi upp till fotbollsfest på Landskrona IP. Våra töser tar emot serietrean Höörs IS, avspark 19:00, och denna toppmatch spelas inne på A-plan.

Tyvärr har laget inte möjlighet att säkra seriesegern redan i denna omgång, vid seger har Söderåsen fortfarande en liten chans att komma i kapp och förbi, men skulle BoIS ta den tolfte raka trepoängaren så tar man ett stort kliv mot division 3.

Det är dock ett tufft motstånd som väntar. Höör tillhör toppskiktet och går in i matchen med två raka segrar. Senast gav man Torna Hällestad en liten läxa på bortaplan. 3-0 till Höör efter två mål av Elin Johansson. Framåt är det annars Josefin Nyberg som utmärkt sig allra mest. Elva mål på lika många matcher gör henne till överlägsen intern skytteligaledare.

Vårmötet slutade med att BoIS vann med hela 6–0 på Färs & Frosta Arena efter en mycket stark randig insats. Vi hoppas att laget kommer upp i samma höga nivå på fredag kväll och att många BoIS-supportrar kommer upp och stöttar laget.

BoIS går för tolfte raka segern och det är med gott självförtroende vi går in i matchen. Vi är varse om vår förmåga och går in i denna heta batalj med samma noggrannhet och attityd som tidigare.

Avspark 19:00 på A-plan och naturligtvis är det fri entré. För den som saknar möjlighet att vara på plats kommer vi sända matchen via Spiideo. Klicka här för att köpa matchen (39 kr).

Randigt välkomna!!