Superettan rullar orubbligt vidare och efter två raka BoIS-segrar har dissonansen ersatts av en mer harmonisk klang.

Två resultat som skänker arbetsro men som också motiverar spelarna att fortsätta rada upp trepoängare. Den hungern kommer krävas för härnäst väntar en av säsongens på förhand tuffare uppgifter – Brommapojkarna på Grimsta. Avspark 13:00.

BP har gjort en urstark säsong och inför omgången ligger laget tvåa i tabellen. Ner till tabelltrean Brage är det hela sju poäng så det är en gynnsam position som laget satt sig i inför säsongsavslutningen.

Det är dessutom seriens klart formstarkaste lag med sex raka segrar i ryggen. En kul och inspirerande nöt att försöka knäcka.

Senast tog BP en relativt komfortabel seger borta mot Dalkurd. 2-0 till gästerna, bland efter mål av poängkungen Oscar Petersson som nu gjort nio mål och sju assist. Det är däremot Samuel Leach Holm som leder hela seriens assistliga med åtta målgivande passningar.

Det är ett offensivt präglat lag som väntar Landskrona BoIS och att vårmötet lagen emellan slutade lika på tre var inte helt ologiskt.

Hur skadeläget ser ut i motståndarlaget har vi ingen större koll på men i BoIS-truppen ser läget fortsatt gynnsamt ut. Allen Smajic är på landslagsuppdrag och saknas av den anledningen, övriga är uttagningsbara och på pluskontot hittar vi Camil Jebara som återvänder efter sin avstängning.

BoIS reser till Grimsta med följande trupp:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Viktor Wihlstrand, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Melker Heier, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Adam Egnell, Filip Ottosson, Camil Jebara, Emil Lindman, Jacob Blixt.

Detta är Philip Anderssons 400 match i BoIS-tröjan. En enastående prestation som gör att han kliver in på topp tio över de spelare som representerat klubben i flest matcher.