Vi vill först och främst skicka ett stort grattis till våra damer som nu säkrat seriesegern. 13 raka segrar innebär ett ointagligt försprång ner till tvåan Söderåsen och det finns inget annat att göra än att imponeras av lagets framfart denna säsong. Ytterst värdiga mästare och laget kommer hedras på söndag under halvtidsvilan i Superettan-matchen mellan Landskrona BoIS – Norrby. 

En spelare som också ska hyllas på söndag är Philip Andersson. Mittbacken, som varit BoIS trogen under karriären, har nu representerat randigt vid hela 400 tillfällen. En makalös siffra som förtjänar respekt. 

Eftersom Philip är avstängd på söndag kommer vi att hylla honom innan matchen. Både i medlemstältet samt i samband med inmarschen. Även Richard Persson, damernas huvudtränare, kommer att intervjuas i medlemstältet innan matchen. 

Matchen mot Norrby då?

En ny viktig batalj stundar och den får mer än gärna gå i randig favör. Vid BoIS-seger tar laget ett monumentalt steg mot förnyat Superettan-kontrakt och som alltid är ett starkt himmastöd en viktig framgångsfaktor. 

Av säsongen återstår det nu sju matcher och fem av dessa ska avgöras hemma i Landskrona. Det hade varit förbannat skönt att fortsätta leverera starka hemmaresultat och vi hoppas på ett solitt hemmastöd som bär fram laget mot nya segrar.  

Hoppas att vi ses på söndag så ger vi spelarna, damlaget och Philip välförtjänt kärlek. 

Foto
  • Bildbyrån