I eftermiddag går U21-serien i mål. Säsongens sista match spelas hemma på Landskrona och vi gästas av Trelleborgs FF. Avspark 16:00 inne på A-plan.

I tabellen är det två lag på undre halvan som möts. BoIS har fyra poäng fler än TFF så för den sakens skull finns det inget att spela för.

I stället är fokus fullt ut på att avsluta med en stark prestation. Senast, borta mot IFK Värnamo, kom laget inte upp i önskvärd nivå så det finns en liten revansch att utkräva. Som alltid är det roligare att ta farväl av en serie genom att avsluta snyggt.

Trelleborg kommer till matchen med en 2-0-seger mot Halmstad i ryggen. Ett stabilt resultat så det blir en tuff men inspirerande uppgift som väntar.

För den som inte har möjlighet att se matchen på plats kan vi glatt informera att den sänds på Spiideo, sändningen hittas via nedan länk:

https://play.spiideo.com/games/2bc607b4-be17-42fd-b7e4-ab6678e55fd3

BoIS-truppen i eftermiddag:

Svante Hildeman, Albin Linnér, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Robin Dzabic, Ousmane Diawara, Erik Pärsson, Jesper Strid, Emil Jönsson, Allen Smajic, Emil Lindman, Jacob Blixt, William Ondrejka, Sam Hegdal, Isac Warming, Mallek Shraim, Milton Olin.