Efter ett mindre lyckat landslagsuppehåll är det nu dags för fotboll på redigt. Landskrona BoIS tar emot Dalkurd, avspark 15:00 i morgon lördag.

Våra ränder har en god form med tre segrar på de fyra senaste matcherna. Resultat som innebär att laget befinner sig på tabellens övre halva. Sex matcher återstår och det krävs ytterligare poäng för att säkra spel i landets nästa högsta serie till nästa år.

Dalkurds tabelläge är lite mer prekärt. Inför matchen innehar laget jumboplaceringen och man är så klart i behov av poäng om kontraktet med Superettan ska kunna förnyas.

I den senaste omgången fick laget däremot utdelning. Hemma i Uppsala besegrades Utsikten med hela 4-1 och segern gör att Dalkurd fortsatt har kontakt med lagen strax ovanför.

Lagets främste målskytt Arian Kabashi är numera på Olympia i Helsingborg så det är upp till övriga spelare att fylla det tomrummet. En som fått den uppgiften är Rodin Deprem, som hämtades in från Brommapojkarna. Ett mål har han mäktat med i sin nya klubbadress.

Laget saknar Kerfala Cissoko som är avstängd. Hur resten av truppen ser ut får vi avvakta och se.

I BoIS-lägret ser skadeläget fortsatt mycket bra ut. Melker Jonsson saknas på grund av skadekänning och Emil Lindman, Allen Smajic och Sam Hegdal spelar med U19 denna helg. Övriga spelare är tillgängliga och den vässade konkurrenssituationen kommer vara väldigt positiv nu när säsongens slutparti ska spelas. Sedan sist är Philip Andersson och Ousmane Diawara tillbaka från sina avstängningar.

Trupp: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Viktor Wihlstrand, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Linus Olsson, Melker Heier, Ousmane Diawara, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Filip Ottosson, Emil Jönsson, Camil Jebara, Jacob Blixt.

Matchen startar alltså 15:00 och biljetter inhandlas via nedan länk.

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/57?S=0

Matchens vara: