I morgon går damernas säsong i mål och laget avslutar hemma på Landskrona IP. Perstorp Bälinge kommer till våra domäner, avspark 13:00 på konstgräset.

Efter 15 matcher står våra damer på 15 segrar och vid en ny vinst i morgon lyckas laget genomföra den perfekta säsongen. Vid poäng löser laget dessutom direktavancemang, utan att behöva kvala, då BoIS tar flest poäng av samtliga seriesegrare i Skåne-fyrorna. En väldig morot så klart att slippa en sådan dubbelmatch.

Perstorp Bälinge ligger näst sist i tabellen med tolv poäng på 15 matcher. Laget har ingen realistisk möjlighet att klättra i tabellen men är säkerligen intresserade av att avsluta säsongen med en seger. Få lite behaglig medvind in i vinterhalvåret.

Laget kommer från en hemmaförlust mot Höör, som vann med 4-1. Evelina Olofsson heter Perstorp Bälinges främsta målskytt med fyra baljor på tolv matcher.

Detta är en match som BoIS ska vinna och den största motståndaren även denna gång är vi själva. Lyckligtvis har vi hanterat pressen exemplariskt hittills och vi är övertygade om att laget går in i matchen med samma målmedvetenhet och attityd som tidigare under säsongen.

Notera att avsparkstiden är flyttad till 13:00 och vi hälsar er varmt välkomna upp till konstgräset för att stötta laget i säsongsepilogen.

Till våra töser säger vi stort lycka till!