Under tisdagskvällen spelas DM-finalen mellan IFK Simrishamn-Landskrona BoIS. Avspark 19:00 på Korsavads konstgräs i Simrishamn på Österlen.

I varje tävling vi medverkar i är inställningen att vinna. DM är inget undantag och naturligtvis hoppas vi att våra randiga pågar ska gå hela vägen i morgon kväll.

Senast vi vann turneringen var 2016 och att vinna slaget om Skåne är alltid en hedervärd sak.

I finalen väntar alltså IFK Simrishamn. Laget spelar i division 3 och slutade tvåa i tabellen den här säsongen. Detta innebär kvalplats uppåt så laget kan inte gå på vintervila riktigt ännu.

I säsongsavslutningen besegrades Prespa Birlik med 4-2. Lagets främste målskytt heter Niklas Bernhoff med 16 mål på 21 spelade matcher. En spelare som BoIS-försvaret måste vara vaksamma med.

I DM har Simrishamn radat upp fina skalper. I kvarten slog man ut IFK Hässleholm med hela 5-2 och i semifinalen besegrades BK Höllviken med 7-4. Stabila resultat som bär respekt med sig.

Landskrona BoIS har vind i seglen med stabila resultat i samtliga tävlingar. Vi gjorde en stabil insats i semin mot IFK Malmö och vi reser till sydöstra Skåne med ambitionen att stå med pokalen efter matchen.

Truppen: Svante Hildeman, Albin Linnér, Viktor Wihlstrand, Robin Dzabic, Ousmane Diawara, Erik Pärsson, Jesper Strid, Emil Jönsson, Allen Smajic, Emil Lindman, Jacob Blixt, William Ondrejka, Sam Hegdal, Isak Sjögren, Mallek Shraim, Christian Stark.

Vi önskar laget stort lycka till i finalen och låter hälsa att Landskrona BoIS arbetar med att försöka sända matchen via minfotboll-appen.