I morgon lördag är det dags för ny Superettan-omgång. Denna gång bär det av till småländska Växjö, närmare bestämt Visma Arena, för match mot klassiska Östers IF. Avspark 15:00.

Morgondagens motståndare befinner sig i ett spännande läge med fem omgångar kvar att spela. Smålänningarna innehar den positiva kvalplatsen, tre poäng ner till fyran IK Brage och betydligt bättre målskillnad. I tisdags besegrades Brommapojkarna med imponerande 4-1 och Jesper Jonasson Westermark firade stora framgångar med tre av målen.

Lagets främste målskytt heter däremot Adam Bergmark Wiberg. Anfallaren hämtades in från Djurgården inför säsongen och har tackat för förtroendet genom att göra elva mål på 24 matcher.

I Öster saknas Manasse Kusu som är avstängd.

BoIS reser nordöst med förhoppningar om att plocka med sig samtliga poäng hem till Skåne. Formen är god och senast svarade våra randiga pågar för en gedigen prestation hemma mot Dalkurd. Förvisso behövde laget vända på ett underläge men återigen visade man prov på stor moral.

Vi är dock varse om att uppgiften som väntar är en av de tuffare på förhand. Det kommer krävas samma inställning som senast.

På frånvarolistan hittar vi Melker Jonsson som fortfarande är skadad samt Emil Jönsson som är sjuk. Allen Smajic, Emil Lindman och Sam Hegdal spelar med U19.

Trupp:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Viktor Wihlstrand, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Linus Olsson, Melker Heier, Ousmane Diawara, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Filip Ottosson, Camil Jebara, Jacob Blixt.

Avspark 15:00 och vi ser ut att bli ett gott randigt gäng som stöttar Landskrona BoIS på plats i Växjö.

För den som önskar stötta BoIS på hemmaplan går matchen på Discovery+. Vi är också väldigt tacksamma till er som röstat på Landskrona BoIS som sitt favoritlag i Hemmaklubben. Vi har verkligen avancerat i tabellen och ligger nu elva. Tian är just Öster och visst hade det varit gött att gå förbi dem lagom till avspark i morgon?

Har du ännu inte registrerat dig gör du det via nedan länk:

Rösta här.

+18 år | Regler och villkor gäller | stödlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt

#hemmaklubben#unibetsverige