Gårdagens omgång borta mot Öster slutade lika på noll. Ett resultat som speglade matchbilden rätt väl.

Det var jämnt och tuff och framför allt första halvlek präglades av ställningskrig med två lag som låg rätt i sina positioner. BoIS visade ändå prov på offensiva ambitioner men det lossnade inte riktigt.

Efter paus tilläts hemmalaget att äga lite mer boll, åtminstone i början, men de lyckades inte komma till några riktigt heta chanser. De farligheter som ändå vaskades fram hade Amr Kaddoura i mål god kontroll på.

I takt med att matchklockan tickade på öppnade matchbilden upp sig en aning och BoIS fick allt mer att säga till om. Inom loppet av ett par minuter skapade laget också två riktigt heta måltillfällen.

Först kom Adam Egnell till ett bra avslut, efter fint förarbete av Edvin Dahlqvist, men skottet gick på målvakten. Någon minut senare fick Melker Heier ett fritt läge några meter från mållinjen men hans avslut gick strax över ribban.

Med tio minuter kvar att spela tvingades Erik Hedenquist syna sitt andra gula kort efter en väldigt märklig situation. Det ser ut som att mittbacken rensade en boll upp i plytet på en Öster-spelare och för det fick han en varning.

Därefter fick BoIS mer ägna sig åt försvarsspel och den korrigeringen bemästrade laget med bravur.

Matchen förblev mållös och våra randiga pågar kunde därmed resa hem till Skåne med åtminstone en poäng med sig i bagaget. Klart godkänt i en på förhand tuff match men visst hade vi hoppats på samtliga pinnar.

Resultatet gör att Landskrona står på 36 poäng med fyra omgångar kvar att spela. Tre av dessa äger rum hemma på IP och härnäst tar vi emot Västerås SK.

17 oktober är det som gäller och detta är också en match då vi bjuder alla stadens barn och ungdomar på entrébiljetten. Dessutom anordnar vi en rad roligheter i anslutning till matchen så passa på att spendera måndagskvällen tillsammans med oss.

Biljetter:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/58?S=0