vi söker dig som vill fortsätta utveckla damfotbollen i Landskrona!

Landskrona BoIS ska vara en aktiv aktör för att flickor och damer i Landskrona långsiktigt ska kunna satsa på sin fotboll. Vi ska vara en garant för att det alltid ska finnas ett attraktivt och långsiktigt alternativ, och på sikt även att det bedrivs elitfotboll på damsidan i Landskrona. Vägen dit är möjlig, vi har redan tagit ett stort kliv mot det högt uppsatta målen och behöver nu din hjälp med att fortsätta resan.

Vi söker nu en damlagstränare som vill ta på sig uppdraget att vara huvudansvarig för Landskrona BoIS representationslag på damsidan. Efter seriesegern ämnar vi nu sätta klorna i division 3 med ambitionen att kunna hävda oss på riktigt även i denna serie.

Att bli vår damlagstränare är dock, i vår värld, mycket mer än att ”bara” ansvara för träning och match för representationslaget. Vi ser gärna en ambassadör för dam- och flickfotboll i sin helhet. En person som tillsammans med många positiva krafter i och runt Landskrona vill utveckla dam- och flickfotbollen. Därigenom säkerställer vi att fler flickor börjar spela fotboll samt att de bedriver sin fotboll längre.

Detta är en prioriterad satsning från Landskrona BoIS sida och vi kommer att arbeta stenhårt för att du som erbjuds möjligheten att hoppa på tåget får rätt förutsättningar att fullfölja ditt uppdrag! I vår värld är allt möjligt och vi förutsätter att du delar den bilden.

Du som söker får gärna:

  • Ha erfarenhet från flick- och damfotboll
  • Ha en god förståelse för vilka drivkrafter på individnivå som möjliggör en långsiktig och hållbar satsning
  • Ha en god fotbollsutbildning i ryggen och en långsiktig ambition i uppdraget
  • Viljan och förmågan att arbeta uthålligt och vara en god ambassadör för sporten

Vi erbjuder:

  • En unik möjlighet att få vara med och prägla damfotbollen i Landskrona
  • En gedigen fotbollskompetens runt dig som ledare
  • En god plattform för att vara med och göra skillnad
  • Stark support och en framåtlutad offensiv organisation som vill mer

Är du rätt person för detta uppdrag så skicka ditt CV samt en kort beskrivande text varför just du är rätt person för uppdraget till vår klubbchef på michel.ekberg@landskronabois.com

Frågor besvaras av Michel Ekberg via ovan e-postadress el via telefon på 0731-287129. Vi vill gärna ha din ansökan senast 10 november men vi tar kontakt löpande med presumtiva kandidater så sök idag!