Måndagen den 17 oktober arrangerar vi Idrottens dag i nära samarbete med Landskrona Stads och Svalövs skolor, Tillväxt Landskrona och Cityidrott inför matchen mot Västerås. Välkommen att besöka vårt aktivitetstorg Karlslundstorget innan matchen som har avspark 19.00.

Inför dagen besöker Landskrona BoIS skolor i Landskrona och Svalöv och ger, oavsett ålder, inspiration och glädje till skolornas elever. Den här dagen bjuder vi alla skolelever på gratis inträde till hemmamatchen mot Västerås. Förra året blev publiksiffran över 4000 och vi hoppas att vi kan bli minst lika många i år.

Aktivitetstorg
På Landskrona IP kommer denna dag föreningar få visa upp sina respektive idrotter och vi fyller aktivitetsområdet med andra uppskattade aktiviteter för barnen. Näringslivet presenterar, med hjälp av Cityidrott, sin verksamhet på aktivitetsområdet.

Gratis inträde för alla barn
Under veckan som gått har vi besökt skolor i Landskrona och Svalöv och delat ut biljetter. Varje biljett ger barn och en vuxen inträde på ståplats. Har du inte fått biljett? Kontakta din skola, Cityidrott eller Landskrona BoIS för att erhålla biljett till matchen.

Vill du som företagare stötta Idrottens dag?
Som företag i regionen har ni en möjlighet att stötta och medverka till att Idrottens Dag blir en minnesvärd dag för våra skolbarn. Alla företag som bidrar får stark exponering innan och under genomförandet av Idrottens Dag. Välj mellan Huvudpartner & Partner!

Kontakt & mer info för företag
Anders Lindfors, 0735-17 13 08
anders.lindfors@landskronabois.com