I morgon är det dags för ny hemmamatch på Landskrona IP. BoIS tar emot Västerås SK i Superettans 27 omgång. Avspark 19:00.

Detta är också Idrottens Dag då Landskrona BoIS, med hjälp av våra samarbetspartners, bjuder samtliga stadens elever på entrébiljetten. Vi hoppas på samma fina uppslutning som förra året då 4000 åskådare spenderade eftermiddagen och kvällen på IP.

VSK befinner sig på tabellens nedre halva med 31 inspelade poäng. En skörd som gör att laget för tillfället är på säker mark men i detta getingbo till bottenstrid krävs det garanterat ytterligare ett par segrar om de negativa kvalplatserna ska undvikas.

Morgondagens motståndare har dock hittat formen nu i slutet med två raka segrar. Först borta mot Utsikten och nu senast hemma mot Norrby. Den matchen slutade 3-2 till de grönvita.

VSK är ett svängigt lag vars matcher präglas av många mål. Framåt tillhör man seriens toppskikt med 42 mål gjorda. Däremot har man släppt in 47 vilket faktiskt är flest av samtliga lag i serien.

I anfallsväg är Viktor Granath en central kugge. Anfallaren, som anlände från Skövde inför säsongen, leder skytteligan med 21 mål på 26 matcher. Oerhört imponerande och han måste självfallet hållas under uppsikt i morgon kväll.

BoIS kommer till matchen med gott självförtroende. Speciellt hemma i Landskrona har laget haft stor framgång de senaste omgångarna och vi hoppas fortsätta den sviten hösten ut. Tre av de fyra avslutande omgångarna spelas nämligen hemma i Skåne vilket bådar gott.

I det randiga lägret saknas Melker Jonsson och Emil Lindman på grund av skador. Melker missar hela avslutningen medan Emil stukat foten. Allen är på landslagsuppehåll och Erik är avstängd efter utvisningen senast.

Truppen:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Viktor Wihlstrand, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Linus Olsson, Melker Heier, Ousmane Diawara, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Filip Ottosson, Emil Jönsson, Camil Jebara, Jacob Blixt.

Avspark 19:00 på Landskrona IP och biljetter till matchen inhandlas via nedan länk:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/58?S=0

Tillsammans med våra samarbetspartners, andra föreningar i Landskrona, Cityidrott samt Tillväxt Landskrona kommer vi sätta upp ett stort aktivitetstorg inför matchen i morgon. Barn och ungdomar är varmt välkomna från 16:30 och hela området ligger på ”torget” utanför idrottshallen.

I Hemmaklubben har vi klättrat rejält den senaste veckan och ligger nu tia i tabellen. Vi är väldigt tacksamma till er som röstat på Landskrona BoIS som sitt favoritlag och hoppas ta ytterligare något pinnhål innan röstningen stänger den sista oktober.

Har du ännu inte registrerat dig gör du det via nedan länk:

Rösta här.

+18 år | Regler och villkor gäller | stödlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt

#hemmaklubben#unibetsverige