I morgon spelas den 28 omgången av Superettan och återigen är det Landskrona IP som gäller. Denna gång gästas vi av AFC Eskilstuna, avsparkstid är satt till 15:00.

Efter måndagens seger mot Västerås SK ser utsikterna för förnyat kontrakt mycket goda ut och vi har fortfarande en liten chans på den positiva kvalplatsen. En kul morot.

För att lyckats uppnå den drömmen måste dels resultaten i övriga matcher falla väl ut, dels segrarna fortsätta att staplas på hög.

Den första uppgiften är alltså mot AFC Eskilstuna, en inte helt okontroversiell klubb. Inför omgången befinner sig laget på åttonde plats med tre poäng färre än Landskrona BoIS. Senast förlorade laget mot Öster efter en tuff start på matchen med tidigt tvåmålsunderläge.

Morgondagens motståndare var länge involverad i tabellens toppskikt men har fallit tillbaka lite nu under hösten. Kanske att främste målskytten Amar Mushins övergång till Helsingborg spelat en roll i den verkligheten. Hans tolv mål på 18 matcher ersätts inte i en handvändning.

I den nuvarande truppen är det Abdelkarim Mammar Chaouche som firat störts framgång framför mål med sex noteringar. Honom behöver BoIS däremot inte oroa sig över då anfallaren är avstängd. Likaså Alexander Melki Michel som visades ut senast.

I Landskrona BoIS ser skadeläget fortsatt ljust ut. Melker Jonsson är som bekant borta resten av säsongen, Linus Olsson saknas på grund av mindre skadekänning och Allen Smajic är på landslagsuppdrag. Övriga är tillgängliga vilket innebär att Erik Hedenquist är tillbaka efter sin avstängning senast.

Truppen:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Viktor Wihlstrand, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Melker Heier, Ousmane Diawara, Erik Hedenquist, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Filip Ottosson, Camil Jebara, Emil Lindman, Jacob Blixt.    

Avspark 15:00 och biljetter inhandlas via nedan länk.

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/59?S=0

Landskrona BoIS har valt att bjuda på entréavgiften till alla barn och ungdomar upp till 16 år. För att aktivera denna förmån krävs det att du bokar en biljett via biljettsidan. Det krävs alltså en biljett för att komma innanför grindarna.