Landskrona BoIS och Emil Jönsson har gemensamt valt att bryta kontraktet efter säsongen. Den spelskicklige mittfältaren, född 2001, debuterade för randigt redan 2018 blott 17 år ung.

De senaste två säsongerna har Emil varit utlånad i omgångar till IFK Malmö men också visat upp sig hemma på Landskrona IP. Under förra hösten svarade han för ett gäng riktigt starka insatser från sin mittfältsposition.

I år har det blivit mer sparsamt med speltid och av den anledningen har båda parter kommit överens om att nu gå skilda vägar. I Emil har randigt haft en pålitlig, passningssäker tvåvägsspelare med ett fruktat avslut. I omklädningsrummet har han varit en uppskattad lagkamrat som alltid ställt upp på de åtaganden som kommer med att representera Landskrona BoIS.

Klubben önskar honom stort lycka till och hoppas att våra vägar ska korsas igen i framtiden. Landskrona IP kommer alltid vara en plats han ska känna sig hjärtligt välkommen på.

När det nu står klart att det inte blir någon fortsättning kan vi konstatera att vi har två matcher kvar tillsammans. Den avslutande spelas hemma på Landskrona IP och vi hoppas att alla randiga som har möjlighet tar sig upp till idrottsplatsen för att ge Emil det fina avslut han sannerligen gjort sig förtjänt av.