Landskrona BoIS och Svante Hildeman har kommit överens om att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Det innebär att målvakten stannar i Landskrona även den kommande säsongen.

Svante anslöt från Torns IF inför comebacken i Superettan och har vuxit ut till en mycket uppskattad spelare och person i Landskrona BoIS. Under debutsäsongen i randigt stod målvakten i sju Superettan-matcher. I år det blivit färre i landets näst högsta serie men Svante har uppträtt väldigt stabilt i U21 och DM.

Tillsammans med Amr Kaddoura, Hampus Pauli och målvaktstränare Thomas Kozma har Svante dessutom varit med och byggt en stark, utvecklande och stöttande miljö. Vi gläds åt den processen och ser fram emot att fortsätta arbeta med honom även kommande säsong.

Svante om förlängningen

Det hela är egentligen väldigt odramatiskt. BoIS ville att jag skulle stanna och det ville jag också då jag trivs väldigt bra i både staden och klubben. Våra prestationer i höst borgar dessutom för att nästa säsong blir väldigt positiv.

Sportchef Erik Edman om förlängningen

Jättekul att han vill fortsätta vara en del av Landskrona BoIS 2023. Vi tycker att han tagit stora steg i sin utveckling och vi hoppas att han fortsätter på den banan även nästa säsong.

Han är dessutom en grym person som är väldigt omtyckt i gruppen.