Landskrona BoIS kryssade i säsongens sista bortamatch mot Örebro SK. Matchen slutade 2-2 efter att gästerna i andra halvlek hämtade upp ett tvåmålsunderläge.

Det var en på många vis ologisk match. BoIS inledde matchen klart bäst medan ÖSK, som fortfarande är inblandade i bottenstriden, uppträdde märkbart tagna av stundens allvar. Hemmalaget pressades ner på egen planhalva och fick stundtals slå ifrån sig bollen så fort de fick den i sin ägo.

Under de inledande 20 minuterna vaskade Skånelaget fram ett par riktigt vassa chanser. Adam Egnell prickade stolpen och Melker Heier kombinerade sig fri, med hjälp av Ousmane Diawara, men avslutet smet strax utanför.

Sedan kom en tiominutersperiod som styrde om kursen på matchen. I matchminut 22 kom Örebro till sin första farlighet då David Seger vann boll, tog fart och avlossade bössan från distans. Avslutet var en pärla som borrade sig upp i Kaddouras vänstra kryss.

Mittfältarens första mål gav honom dessvärre vittring på mer. Bara sju minuter senare utnyttjade ÖSK ett slarv i uppspelsfasen. Bollen hamnade hos Seger, positionerad strax utanför straffområdet, och mittfältaren placerade behärskat in sitt andra mål för både matchen och säsongen.

Sett till matchbilden gick det knappt att förstå resultatet men fotbollen är som bekant härligt oförutsägbar. Resultatet stod sig halvleken ut.

Efter paus fortsatte matchen att gå sin egen väg. Örebro vaskade nämligen fram en handfull vansinniga chanser utan att få bollen i mål. Kaddoura svarade för ett par svettiga räddningar, någon gång rensade en BoIS-spelade på mållinjen och även ribban var i vägen vid något tillfälle.

Landskrona redde ut stormen och i matchminut 57 nickade Ousmane Diawara in Adam Egnells perfekt slagna frispark. Målet gav BoIS mersmak och jakten på kvittering kunde därmed inledas.

Ledarstaben valde att byta in nya ben och dessa drag skulle falla väl ut. Med 20 minuter kvar att spela lyckades randigt nämligen utjämna resultatet och det var inbytte Robin Dzabic som var sist på bollen.

Anfallaren kombinerade sig läckert fri med hjälp av Ousmane Diawara och avslutet, från snäv vinkel, höll hög klass. Vackert så det förslår.

Därefter svingades båda lagen hejvilt, målchanser skapades men vare sig BoIS eller ÖSK lyckades få in en avgörande boll.

Matchen slutade lika på två och resultatet innebär att Landskrona BoIS är obesegrade i sex raka matcher. En svit vi gärna förlänger säsongen ut.

Det återstår nu bara en match av säsongen och den spelas hemma på Landskrona IP. Vi tar emot Utsiktens BK och hoppas på stark uppslutning i denna epilog.

Avspark 17:00 nästa lördag, hoppas att vi ses!