Under vecka 45 kommer fyra spelare att bekanta sig med A-lagets miljö. En spelare plockas upp från akademin, en anländer från norra Helsingborg, en kommer från Solna och en kommer från Ukraina via ett kortare nedslag i Stockholm.

Christian Stark, född 2006 – BoIS Akademi

Christian är en offensiv kraft som redan har provat på spel i A-laget, inte minst gjorde han mål i DM-finalen mot IFK Simrishamn, och hans insatser i U19 har varit positiva säsongen igenom. Därför känns det naturligt att nu flytta upp honom till herrarnas omklädningsrum.

Albion Abaz, född 2005 – Hittarps IK

Anfallaren Albion debuterade i Hittarps seniorlag redan förra året och har denna säsong fått utökat förtroende. I 15 matcher har han medverkat och ett mål har det blivit. Dessutom har han gjort tolv mål på 16 matcher i U19-laget. En spelare Erik Edman säkerligen har god koll på sedan sin tid i just Hittarps IK.

Vincent Sundberg, född 2004 – AIK

En försvarsspelare som provat på spel i A-laget, primärt under försäsongen, men som mestadels hållit till i U19-laget. Där har han representerat AIK vid 19 tillfällen och svarat för så pass goda insatser att han nominerats till årets försvarare av Unicoach. Vincent spelar också i P18-landslaget.

Mykyta Khodakovskyi, född 1996 – Arlanda

En mittfältare som gjort flertalet matcher i ukrainska högstaligan. Tvingades lämna Ukraina på grund av den ryska invasionen och hamnade då i FC Arlanda där han var starkt bidragande till att laget vann sin Division 3-serie. Tränades där av Vadim Jevtushenko, med förflutet i Dinamo Kiev och AIK, som också tipsat om spelaren.