Det står nu klart att Albin Linnér och Landskrona BoIS i samförstånd valt att bryta avtalet. Sejouren i BoIS-tröjan blir därför ettårig för ytterbacken som anslöt från AFC Eskilstuna inför säsongen.

Albins tid i randigt har präglats av skador. Efter en lovande start i premiären, där ytterspringaren utsågs till matchens främste BoIS-spelare, var olyckan framme veckan därpå. En armbågsfraktur höll honom borta från spel i ett gäng veckor och tvingade Albin till oönskad villa.

Väl tillbaka i juni månad, strax innan uppehållet, satte han omgående avtryck. Albins inhopp hemma mot Halmstad var starkt bidragande till vändningen som på många vis var den skönaste segern på hela säsongen.

Därefter tog han plats i startelvan vid ett par tillfällen men under den senare delen av hösten har det blivit allt mindre speltid. Efter evalueringen av säsongen har båda parter kommit överens om att nu gå skilda vägar och vi gör det i goda vänners lag.

Vi tackar Albin för insatserna i Landskrona BoIS och önskar honom stort lycka till i framtiden.