Landskrona BoIS och Ousmane Diawara har kommit överens om att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Den nya kontraktstiden är 2025-12-31.

”Oussie” flyttade till Skåne inför den förra säsongen och efter en inkörningsperiod på ungefär ett halvår fick han sitt stora genombrott under hösten. Totalt blev det åtta mål och fyra assist i Superettan vilket gjorde anfallaren till lagets främste poängplockare under fjolåret.

Vi hoppas självfallet att utvecklingen ska fortsätta i samma positiva riktning och att förlänga avtalet med ytterligare ett år är ett kvitto på att vi båda känner tillit och förtroende inför varandra.

Erik Edman om förlängningen

Jättekul att han väljer att se en längre framtid i Landskrona BoIS. Vi trivs med honom och han trivs med oss. Vi ser en ännu större utvecklingspotential i Ousmane, han har redan gjort en otrolig resa från division 2 till Superettan, där han andra halvan stod för en mycket fin säsong.

Vi tror stenhårt på ”Oussie” och hoppas han ska explodera den här säsongen.