Vi hälsar Lukas Sunesson varmt välkommen till Landskrona BoIS. Anfallaren, som senast spelade fotboll på College i USA, har skrivit på ett treårigt avtal med klubben.

Lukas har erfarenheter från spel i Superettan, med IK Frej, men valde alltså den oortodoxa vägen att utbilda sig i USA parallellt med sin fotboll. Efter ett gäng år på andra sidan Atlanten med en examen i handen återvände Lukas till Sverige för ett par månader sedan. I början på januari tränade han med Landskrona BoIS och var bland annat med i matchen mot Trelleborg. På Vångavallen gjorde han också matchens enda randiga mål.

BoIS-organisationen uppskattade hans insatser och vi är glada över att nu ha kommit överens om ett fortsatt samarbete.

Erik Edman om värvningen

I Lukas finns det en snabbhet och arbetskapacitet som tilltalar oss. Han kommer vara riktigt obehaglig att möta för många försvar i Superettan. Han har redan erfarenhet från nivån och efter fem år i USA kommer Lukas in i gruppen med stor hunger. En otroligt målmedveten kille som vill fortsätta utvecklas och bevisa sig.

Dessutom en glädjespridare som för både sig själv och gruppen framåt. Han kom direkt in i gruppen med en härlig, lite amerikansk attityd, kring utmaningar och möjligheter som smittar av sig på alla på ett positivt sätt.

Landskrona BoIS önskar Lukas stort lycka till!