Under lördagen går gruppspelet i mål och vi avslutar hemma på Landskrona IP. Seriekollegan Örebro SK gästar, avspark 13:00 på konstgräset.

Förutsättningarna inför matchen är glasklara: Båda lagen har en liten, liten chans till avancemang men det krävs dels att man vinner sin match med stora siffror, dels att Djurgården förlorar sin omgång mot Brommapojkarna.

Örebro inledde gruppspelet med att besegra BP, på Grimsta med 2-1, men förlorade senast hemma mot DIF. Gästerna vann med uddamålet och avgörandet kom på övertid. Snopet!

ÖSK har borstat av sig förra säsongens besvikelse med förhoppning att slåss om avancemang i år. Huvudtränare Christian Järdler förfogar över en delvis ny trupp och har också presterat bra under försäsongen. Två segrar, två kryss och en förlust med cupmatcherna inräknade.

Noel Milleskog har fått en fin start på säsongen med mål både mot BP och Djurgården.    

I BoIS-lägret har förhoppningarna återvänt efter segern senast. Laget svarade för en gedigen insats på Grimsta som är väl värd att bygga vidare på.

Ska Örebro resa hem utan poäng kommer det krävas en ny helgjuten prestation. Att mäta krafterna med en seriekollega tillför alltid lite extra krydda och vi hoppas kunna markera att på Landskrona IP regerar randigt.

På frånvarolistan har vi Emil Lindman som fortfarande rehabiliterar, Melker Widell och Amr Kaddoura som båda har mindre känningar och därför vilar som en försiktighetsåtgärd samt Sam Hegdal som behöver extra återhämtning efter landslagsuppdraget.

Truppen:

Hampus Pauli, Svante Hildeman, Johan Rapp, Jacob Perelman, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Jesper Strid, Vincent Sundberg, Camil Jebara, Max Nilsson, Kofi Asare.

Avspark 13:00 och entréavgiften är 50 kronor. Årskortsinnehavare går in gratis.

Biljetter införskaffas via nedan länk:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/82?S=0

För den som inte har möjlighet att se matchen live går den att bevittna på C More.

Karlsundsområdet håller på att förvandlas till en stor arbetsplats och detta är en tillvaro vi kommer behöva leva med under hela säsongen. Den stora parkeringen är förvisso fortfarande öppen men har man möjlighet att ta sig till IP utan att behöva använda bilen så uppmuntrar vi det beslutet.

Stort tack, vi ses i morgon!

Forza randigt!!