I morgon kväll är det dags för ny träningsmatch på Landskrona IP. Denna gång gästas vi av BK Olympic från Malmö. Avspark 18:00.

BK Olympic från Lindängen är ett lag som verkligen gjort en rekyl uppåt de senaste åren. Inför förra säsongen lyckades laget ta sig upp i division 1 och under debutåret svarade laget för en mäkta imponerande prestation då man slutade sexa i tabellen.

En stor anledning till framgångarna stavas Malmö FF. Klubbarna har nämligen inlett ett så kallat föreningssamarbete vilket innebär att MFF skeppat över ett gäng talangfulla spelare till Lindängen på lån för att där fortsätta utvecklas.

En sådan var exempelvis Melker Widell som numera tillhör Landskrona BoIS. En annan var Filip Bohman, som gjorde 15 mål på 17 omgångar, och han är numera i Trelleborgs FF.

Förutsättningarna innebär att Olympic kommer till spel med en helt ny upplaga denna säsong men av försäsongsmatcherna att döma ser det ut som att man lyckas spika ett kompetent gäng även inför årets utmaningar.

Bra resultat har radats upp. Senast spelade Olympic 1-1 mot Ängelholms FF och vi ser fram emot en ny tuff batalj på Landskrona IP.

BoIS har borstat av sig besvikelsen från lördagens förlust i cupen mot Örebro SK. Svenska Cupen tillhör det förgångna och kvar står vi med en massa intressant information som nu ska processas och förädlas inför premiären den 1 april.

Tre träningmatcher återstår av försäsongen och som alltid när det börjar dra ihop sig spetsas nu konkurrenssituationen. Samtliga i truppen vill så klart starta i premiären och spelarna har nu tre matcher på sig att presentera sitt specifika case för Billy och Max.

Följande spelare förses med den möjligheten i morgon:

Amr Kaddoura, Hampus Pauli, Jacob Perelman, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Jesper Strid, Camil Jebara, Max Nilsson, William Ondrejka, Alec Brandt Erlandsson, Sam Hegdal, Kofi Asare, Milton Olin, Gibril Sanyang, Yosef Mahmood, Gustaf Westström.

Avspark 18:00 på Landskrona IP och för den som inte har möjlighet att se matchen på plats finns den tillgänglig på hd.se/Sportexpressen.

Forza Randigt!!