Landskrona BoIS gör nu en satsning på att skapa en tradition kring ”Lilla Engelska” – sittplatssektionen precis vid tunneln på IP.

Vår ambition är att skapa en samlingsplats för våra yngre randiga supportrar där de tillsammans kan stötta BoIS under matcherna. För att det ska få önskat utslag behöver vi 1-2 föräldrar per match som tar ägandeskap för att göra sektionen till en tradition.

Vi ser gärna någon som är stor BoIS:are med barn i 8-12 års åldern och som hade gillat att skapa lite ”hype” kring en barnläktare. Ju fler föräldrar som önskar engagera sig desto bättre. Främst handlar det om att vara på ”Lilla Engelska” under matcherna, sprida information samt samordna med kansliet för att få fram flaggor, konfetti etc.

Engagemanget är inte särskilt krävande men att få in personer som brinner för uppdraget skulle göra stor skillnad, det är vi alldeles övertygade om. I gengäld får du gemenskap, möjlighet att bygga en ny generation BoISare samt ett årskort som gäller under hela säsongen på sittplats.

Är du intresserad eller känner du någon skulle vilja hjälpa till?

Kontakta då kommunikation@landskronabois.com så tar vi dialogen vidare.

Stort tack på förhand.