Tipsklubben är ett av många ideella randiga initiativ som sjösattes under 2018 då BoIS var i som störst behov av ekonomisk stöttning. Hittills har detta engagemang genererat en rejäl slant, hela 38 gåvor har skickats in, och vi passade på att ta initiativtagaren Anders Svensson på pulsen.

Berätta om Tipsklubben?

Tipsklubben1915 är ett helt ideellt initiativ där vi helt enkelt går ihop tillsammans och spelar på Stryktipset och Europatipset. Eventuella vinster delar vi med BoIS och de som deltar i Tipsklubben. Vi har varit i gång sedan sommaren 2018 och hittills har BoIS fått ca 130 000 kr i gåvor av Tipsklubben. Lördagar och söndagar blir så mycket roligare med lite pling och spänning kring fotbollsmatcherna och som man brukar säga är delad glädje dubbel glädje. BoIS får alltid 50% av alla vinster som omgången ger. 50% går tillbaka till de som köpte andelar.

Hur många är med och bidrar?

Just nu ligger det omkring ca 15 personer som är med varje omgång som varar ca 5 veckor. Stort tack till er för övrigt! Det finns inga krav om att man måste vara med varje vecka utan man kan när som helst hoppa på en omgång för att sedan hoppa över någon omgång.

Om man är sugen på att hoppa på, hur gör man då?

Då går man in på vår hemsida https://tipsklubben1915.se och följer instruktionerna. Varje andel kostar 400 kr (betalas via Swish till 123 203 7521) och den vara då ca 5 veckor. När omgången är färdig får BoIS sin gåva på 50% av vinsterna och resten delas ut till de som köpte andelar.

Hur ser du på säsongen?

Det blir intressant att se hur dessa unga talanger kommer att utvecklas i Superettan. En tuff serie, men med rätt start tror jag att vi kan bli riktigt obehagliga. Tror helt klart att vi kan nå de tre översta platserna.

Vad betyder BoIS för dig?

Jo det är trots allt så att man kanske inte alltid varit så tacksam för att farfar tog med en på IP i början av 80-talet. Det är inte för alla att vara BoIS:are. Men hur ska man kunna uppskatta glädje i livet om man aldrig får uppleva sorg? Ett enormt engagemang, sammanhållning och upplevelser kan sammanfatta hur jag känner för BoIS. Det är BoIS-podden och Tipsklubben som tar den mesta av min fritid.